Juhannus lähestyy. Kaveri kysyi, että "aionko kieltää vaahtokarkkien grillaamisen ja pitää meille jumppaa Jussina?" :) En aio, mutta kirjoitan joka juoman ja herkun ylös ja lasken niiden kalorit maanantaina ja nauran ja itken niille sitten tässä!

Olen kyllä sitä mieltä että ihmisen kuuluukin herkutella ja ryypätä vain tälläisinä juhlapyhinä niin että napa tärisee. Mutta se, että tekee joka viikonloppu tai kesälomalla 2 x TAI USEAMMIN viikossa tuollaisen kaloriretken (huonossa tapauksessa huutelee vielä kännissä puolitutuille) niin siinä on mun mielestä hedonistinen itsari kyseessä.

Tänään on siis keskiviikko ja viimeisestä dokaamisesta kulunut 4 päivää ja vasta nyt tunnen itseni arvokkaaksi ihmiseksi jälleen! Eilen vieläkin pelotti.

Ai niin, älkää sitten ihmetelkö että saatan pompata yhtäkkiä suoraan aamupalasta iltapäivän syöpöttelyihin, koska herään milloin sattuu ja huvittaa, mutta aamupala on aamupala vaikka se nautittaisiin vasta klo 15.00 !

Aamu:

-ruisleipä

-margariini

-3 x maitokahvi

-kermajuusto 3 palaa (hah! nyt jo tapahtui se, eli otin vähemmän siivuja etten joudu kirjoittaa niitä tänne! Ihan mahtavaa :D)

-persiljaa

-avokado

yhteensä +451 kcal

päivä:

-500g rasvatonta vaniljanmakuista rahkaa

yhteensä +435 kcal

iltapäivä:

-2 rkl manteleita

-2x maitokahvi

yhteensä +150 kcal

ilta:

-2x keskikokoinen annos kaalikeittoa

-2 x näkkileipä

-margariini

- 4 x kermajuustoviipale (en tunkenu suuhun taaskaan yhtään extraviipaletta, wtf, tää IHAN OIKEESTI toimii! Eikä edes vituta!)

yhteensä +425,5 kcal

kaloreiden kokonaismäärä: +1537 kcal

liikuntamäärä: 3km fillarointia, 8km juoksu

kulutus: n. -3019 kcal

erotus: -1482 kcal

HUOMIO! LUIN JUURI ETTÄ 7000 kcal VAJE JOHTAA 1KG MENETYKSEEN.

Eli voin jossain vaiheessa katsoa kuinka monta kiloa on lähtenyt, pelkästään laskemalla yhteen kalorivajeen/plussat.