Huomaa muuten että rahat on lopussa kun ruokavalio alkaa käymään näin yksitoikkoiseksi. Tällä hetkellä meillä on jääkaapissa halvinta kermajuustoa ja eilistä wokkia. Pöydällä on halvinta ruisleipää mitä kaupasta saa. Muuta mutusteltavaa saadaan ehkä vasta ylihuomenna. Vähän vituttaa kun oon lukenu nyt paljo noista kovista ja pehmeistä rasvoista ja tykkään tosi paljon vetää pähkinöitä ja avokadoa. Avokado on aika kallista.

(tietoa sitä hamuaville http://www.rasvatieto.fi/tietoa-rasvasta/kovat-ja-pehme%C3%A4t-rasvat-0 )

Nyt on pakko vetää pelkkää kermajuustoa leivän päällä. Ku toi saatanan juusto loppuu niin mä ostan vaan jotain juustonkaltaisia kasvisrasvatuotteita! Itseasiassa samalla ku puhisin leikisti tässä niin kävin näppäränä tyttönä selaamassa vähän nettiä ja löysin kasvisrasva"juuston".

http://www.valio.fi/tuotteet/juustot/valio-oltermanni-rypsi/

Tokihan mä ostan tietenkin sen halvemman version tuosta jos löydän.

En oo ennen tajunnu että noita kasvisrasvapohjasia tuotteita kannattaa ostaa jo ihan sen takia että ei joudu syömään kovia rasvoja. Oon aina kelannu että noita ostaa vaan vegaanit ja maitoallergikot. Koska kaikkihan me tiedetään että esim kasvisrasvakerma ei oo niin hyvää ku oikea kerma. Tästälähtien se on.